Echipa

Pentru noi, important este faptul că în acestă lume materialistă, consumeristă încercăm să formăm o echipă profesională, corectă care,  să considere o colaborare echipă-beneficiar nimic altceva decât o într-ajutorare benefică ambelor părți.

Echipa noastră există încă de la începuturile anilor 2000, dar sub alt nume și alte viziuni. Din anul 2011, cunoscând metodele de construcție tradiționale, ecologice ne-am dat seama că este calea pe care dorim, care trebuie să o urmăm. De atunci am participat la diferite cursuri de calificare, cursuri practice și teoretice la diferite companii producătoare de materiale de construcții naturale, ecologice și am avut primul proiect mai amplu, construirea unei case din baloti de paie, sub indrumarea unui specialist francez.

În timp, deja am reușit să acumulăm tot mai multă experiență, având tot mai multe lucrări exclusiv cu materiale naturale, printre care putem aminti cateva constructii din baloti de paie, din lut (cob) si butuci (cordwood), dar si lucrari de interior (tencuieli de var si argila sau tadelakt) sau termoizolari profesionale cu saltele de lână, cânepă sau plăci din fibră de lemn sau stuf. 

– mândrii pentru faptul că suntem prima echipă de constructori de case naturale, ecologice din România care lucrează numai și numai cu materiale naturale și pentru că vă putem oferii soluții complete pentru o casă ecologică, naturală, 100% sănătoasă!

Activitatea noastră principală este construirea de case ecologice din lut (diferite tehnici), construirea caselor din baloti de paie, dar, datorită colaborării cu arhitecți specializați pe construcțiile verzi, și cu diferiti distribuitori de materiale de constructii ecologice,  sau diferiti meseri (de ex. sobari), putem să vă oferim soluții complete în ceea ce privește construirea unei case ecologice sau lucrări de renovare, reabilitare sau restaurare a  caselor vechi, construite din materiale naturale.