Telefon

+40748355788

Email

contact@constructiiecologice.ro

Program de funcționare

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

BINE AȚI VENIT!

Din dorința de a veni în sprijinul celor care caută soluții ecologice pentru casa lor, site-ul www.constructiiecologice.ro a intrat într-o reconfigurare majoră!

Pe această pagină, veți putea găsi în viitor, câteva căsuțe construite din materiale naturale cu posibilitatea de putea fi cumpărate.

Fiecare dintre ele vor fi „mobile” (nu necesită autorizție de construcție) de dimensiuni mici (între 12 și 30 mp utili) și construite in mare parte din materiale de construcții naturale.

Una dintre ele va avea aproximativ 30 m², cu pereți din panouri de paie. Deci o mini căsuță pasivă.

Cealaltă căsuță va avea că destinație finală mai mult turismul, fiind ideal pentru „glamping. Acesta va avea pereți de aproximativ 10 cm grosime, termoizolată cu saltele de lână de oaie.

O altă recomandare de a noastră ar fi un dom geodezic, cu structură de lemn, izolație din lână de oaie și finisaje naturale, cu un spațiu util de aproximativ 25 mp.

Sperăm că vor fi atractive ofertele noastre, iar până ce lansăm aceste produse, poate bifezi mai jos care anume dintre acestea te-ar interesa mai mult. Bifând, putem să ne dăm seama pe care dintre acestea să ne concentrăm atenția mai mullt. Mulțumim!

Până la reconstruirea site-ului, ținem legătura pe PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK!

Tu, de care dintre căsuțele amintite mai sus ai fi interesat(ă)?

Alegerea ta : (obligatoriu)

Related Images: